BDI:Turisti dhe Sportisti

Turisti dhe Sportisti

Të nderuar qytetarë të Komunës së Strugës, Kur Turisti zotoheshte se do të vendosi rregull dhe rendin në qytetin e Strugës për plazhet, tendat dhe kioskat, për interesat e të tija personale apo familjes së tij ka legalizuar kiosken e e shefës së kabinetit të tij në shetitoren e Strugës pranë urës së drinit. Por jo vetëm kaq edhe pas 5 viteve Struga është e mbuluar dhe shkatërruar nga objektet jolegale. Për më shumë shikoni fotografin nga data 05.10.2017.

Loading...
loading...Loading…


loading…