Biletat e Milanit dhe Shkendijës janë në shitje, ja çmimet

Më 17 gusht përballen Shkendija dhe Milani në San Siro.

Biletat për këtë përballje janë lëshuar në shitje. Bileta më e lirë do të kushtojë 20 euro, ndërkaq bileti më i shtrenjtë 140 euro, njofton Aktuale.mk.

Nëse jeni të interesuar për blerjen e biletës, ndiqni linkun në vazhdim..

https://tickets.acmilan.com/#/product/8060/3204