Deputeti i Aleancës nga Struga: Nuk votojmë ligj që amniston kriminelët

Deputeti i Aleancës për Shqiptarët, Syrija Rashidi, në konferenën e sotme për shtyp ka thënë  se Aleanca për Shqiptarët nuk do ta përkrahë Ligjin për Prokurori Publike.

Sipas tij, ky ligj ka për qëllim vetëm faljen, dhe për këtë shkak, partia e tij nuk do ta mbështetë këtë ligj.

Sipas tyre, në ligjin e propozuar ka ndryshime drastike dhe me këtë ligj po pretendohet të amnistohen persona të inkriminuar dhe të akuzuar.

Loading...
loading...Loading…


loading…