Reklamo ketu!

Dimoski:Për prishje të qetësisë ndalohet një qytetarë i Strugës

Zëdhënësi i policisë në Ohër, Stefan Dimoski, nëpërmjet një njoftimi ka informuar mediat se një qytetar i Strugës mbrëmë është ndaluar  për prishje të rendit dhe qetësisë si dhe kundërshtim të zyrtarëve policor.Dimoski, informon se pritet dokumentimi dhe sqarimi i plotë i rastit.