Elita Reçi, artistja e njohur strugane vjen me kengën ’’E vogla e Nonës’’(VIDEO)

Elita Reçi, artistja e njohur strugane vjen me kengën ’’E vogla e Nonës’’

Elita Reçi  një nga emrat reprezentativë të Strugës në muzikën bashkëkohore shqiptare e njohur për individualitetin  dhe origjinalitetin e saj, si në performim ashtu dhe në intrepretim, vjen para publikut më një krijim të ri.’’E vogla e Nonës’’ është titulli I këngës më të re të Elita Recit, me tekst të Armand Trebickës, dhe muzikë të Edi Balilit ,ndërsa, për anën vizuale pra të klipit të këngës është kujdesut Daniel Joleski ,ndërkohë në tërësi projekti është prodhim i ‘’Muza Production’’. Elita Reçi është një këngëtare e mirënjohur nga Veleshta, Strugë, Maqedoni. Deri më tani ajo ka arritur të publikojë tre albume të suksesëshme të cilat janë mirëpritur nga publiku, si ai në Maqedoni ashtu edhe nga publiku në Kosovë dhe Shqipëri Deri më tani ajo ka marrë pjesë nëpër shumë festivale ku dhe ka marr vlerësime dhe cmime.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...











Loading…


loading…