Reklamo ketu!

Fatos Lumani nga Ansambli shtetëror, nesër takim me artistët strugan

Lajmerohen të gjithë shoqërit kulturore artistike të qytetit të Strugës si dhe të gjithë Këngëtaret se nesër në ora 13:30 në pallat të kulturës do të ketë takim me drejtorin e ansamblit shtetror z.Fatos Lumani.
Të gjith që duan të jenë pjes e këtij ansambli i presim nesër ne ora 13:30