Filipçe:Dy viktima nga koronavirusi, ja nga janë

Të prekurit janë të shpërndarë sipas qyteteve të mëposhtme:
Shkup 17
Kumanove 8
Prilep 8
Tetove 4
Veles 2
Struge 1
Manastir 1

Ndërsa viktimat 1 është nga 1 është nga Shkupi dhe 1 nga Gostivari.

Loading...
loading...Loading…


loading…