Flutura Latifi nga Sh.f.k “Ashim Agushi”-Ladorisht fiton vendin e tretë në garat për shqipen

Vendi i trete ne garat komunale per gjuhe dhe letersi shqipe per sh.f.k ,,Ashim Agushi” -Ladorisht

Sh.f.k “Ashim Agushi” ze vendin e trete ne garat komunale per lenden e gjuhes dhe letersise shqipe. Ne garat e sotshme shkolla fillore “Ashim Agushi”-Ladorisht arriti te kete sukses duke zene vendin e trete nxenesja Flutura Latifi me 42 pike me prof.Elvira Mustafai. Flutura Latifi eshte nxenese e dalluar e cila kesaj shkolle i ka sjelle shume fitore duke qene pjesmarrese ne nje numer te madh garash.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…