Reklamo ketu!

Fshatrat e Strugës në errësirë totale,EVN nuk duket

Pothuajse të gjithë fshatrat e Strugës prej disa orësh janë pa energji elektrike informohet Strugalajm.com nga banorët vendor.Dollogozhda dhe fshatrat përreth janë pa energji elektrike që nga ora 17.00.Gjithashtu raportohet pa energji janë edhe fshatrat Frëngovë,Kalishtë,Ladorisht si dhe fshatra të tjerë.U desh vëtëm një reshje dëbore për të paralizuar Strugën.(Strugalajm.com)