Inva Mula diva shqiptare viziton Ohrin pas koncertit:Ohri të jep energji pozitive

”Ohri është një qytet i jashtëzakonshëm që të jep një energji pozitive” ka thënë diva operistike Inva Mula duke shetitur qytetin e shoqëruar nga ciceroni i Festivalit ”Vera e Ohrit” .Inva Mula këtë deklarim e dha pasi nga afër u njoftua me vecantitë ,kulturën ,historinë dhe traditat e qytetit.

.Diva shqiptare e shoqëruar nga pianisti shqiptar Genc Tukiqi dhe sopranoja Dëshira Ahmeti ka vizituar atraksionet e Ohrit pasi pati një prezantim mbrëmë në kuadër të Festivalit ”Vera e Ohrit.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…