Kartoni i gjelbër do lirohet e tha Zoran Zaev!

Në takimin me anetaresine dhe sinpatizuesit e LSDM-së në Kumanovë, kryeministri Zoran Zaev ka dhene një lajm mjaft të mirë për qytetarët. Ai ka njoftuar për mundesine e uljes se çmimit të kartonit të gjelbert dhe regjistrimit të veturave, transmeton Gazeta Lajm.

Sipas Zaev, qeveria është duke zhvilluar negociata me kompanitë e sigurimeve, me qellim që këto cmime te nivelizohen me çmimet në vendet e rajonit.

Loading...
loading...Loading…


loading…