Lajm i madh, ministri Sadulla Duraku di të përdor Internet Eksplorer dhe Microsoft Office


Ministri i ambientit jetësor, Sadulla Duraku nga BDI-ja, që është i propozuar për ministër të ri për sistem politik, njeh dhe Microsoft Office, sipas biografisë së tij të shkurtër të dërguar dje në Parlament.

Nga shkathtësitë tjera ka përmendur: shkathtësi të solide menaxheriale, punë në grup, punë nën stres dhe komunikativ.

Loading...
loading...Loading…


loading…