Leonora Ajdari artistja strugane,risjell këngën ”Himn të Tragjedisë ajrore 1993”(Video)

Të dashur miq po ju prezantoj projektin e rradhës , është më shumë se një gjetje! Është një mesazh!
“Fatkeqësia ajrore e 5 mars të vitit 1993 “
Ku 89 emigrantë humbën jetën.. Vetëm një nga udhëtarët arriti të mbijetoj , dhe sot e kësaj dite ka bindjen se gjithcka ishte e qëllimshme për çështje politike..

Histori të ngjajshme aq shumë me njëra tjetrën!
Sot kjo dramë po bëhet akoma më e rëndë! Të njëjtat motive rrahin rrugët e shpresës! Çdo ditë largohen më të diturit dhe më të zotët. Ende edhe më i dhimbshëm është largimi i rinisë..

Ka shpresë edhe në momentin kur fryma duket sikur po pushon!

Leonora Ajdari-Leo