Reklamo ketu!

Loje e madhe shperblyese:BLEJ DHE FITO NE ”GEGA SUPERMARKET”

▪︎BLEJ DHE FITO ME GEGA SUPERMARKET▪︎
Të nderuar konsumatorë, GEGA me kënaqësi ju njofton për Lojën e Madhe Shpërblyese duke filluar prej 18.04.2019!
Shum surpriza, dhurata dhe ulje çmimesh!
Bëni pazar mbi 3000,- denar me llogarin fiskale dhe bëhuni fitues potencial i FIAT 500!
GEGA gjithmonë ju shpërblen!

▪︎KUPUVAJ I DOBIJ SO GEGA SUPERMARKET▪︎
Pocituvani potrosuvaci, GEGA so zadovolstvo vi najavuva Golema Nagradna Igra pocnuvajci od 18.04.2019!
Mnogu iznenaduvanja, podaroci i niski ceni!
Pazaruvajte nad 3000,- denari so vasata fiskalna i stanete potencijalen dobitnik na FIAT 500!