Reklamo ketu!

Në Drejtorinë e të Hyrave Publike shqiptarët po torturohen nga “argatët” e LSDM-së?

“Une Muharrem Islami jame punesuar para 10 viteve ne Drejtorin e te Hyrave Publike ne kohen e zevendes drejtorit Bekim Neziri. Poziten fillimisht e kisha si rojtar, pastaj si permbarues pa vendim.

Ankesa ime eshte se me shetisin prej nje regjioni ne regjionin tjeter vetem e vetem ti plotesojne deshirat e drejtoreshes Sanja Lukarevska dhe zevendes drejtorit Naser Demiri.

Kete e bejne me ndihmen e disa kelysheve qe deri dje ishin VMRO (apo parti tjera) kurse tani deklarohem si anetare te LSDM-se. Me ardhjen e S.L dhe N.D mer hovte madh dhe fillojne torturat ndaj te punesuarve shqiptare te cilet nuk i perkasin LSDM-se.

Naser Demiri eshte njeri kot e kot, i cili tash me nje force qe mendon se ka nga LSDM-ja, torturon, denon,shpiunon ndaj te gjithe te punesuarve shqiptare ne D.H.P.

Une Muharrem Islami, ish luftetare i UCk-se, apelo te BDI te na del ne mbrojtje nga keta njerez qe nuk dine se cka eshte kombi, feja, partia dhe as imstitucioni te cilin e drejtojne me ndihmen e se di kujt!“, – thotë në deklaratën e tij për Almakos, i punësuar në DAP Muharrem Islami.