Reklamo ketu!

“Niko Nestor” jep donacion për çerdhen Dielli të Strugës

SHMK “Niko Nestor” donacion Çerdhes Dielli.
SHMK “Niko Nestor” perkrahur dhe nga OJQ Endrra Rinore kane siguruar mjete te dedikuara per permisimin e kushteve materiale per femijet e Cerdhes “Dielli” ne Struge.
Donacione te tilla jane shembull shum i mire i kontributit nder institucional.