Reklamo ketu!

Nusret Ziba, Riat Abduramani dhe Melinda Rashiti struganët e Kryesisë së Besës në krye me Kasamin

Lëvizja Besa mbrëmë mbajti mbledhjen e parë të Kuvendit Qendor, pas Kongresit që u zhvillua më 24 shkurt dhe për kryetar u zgjodh Bilall Kasami, njofton Tetova News.

“Nga mbledhja e parë e Kuvendit Qendror u miratua rregullorja e punës së Kuvendit Qendror, u zgjodh Kryesia e Lëvizjes Besa, e cila përbëhet nga profesionistë të dëshmuar, kryesia është freskuar edhe me figura të reja, dhe i është dhënë kujdes i veçantë përfaqësimit të femrës.”, thuhet në njoftimin e Lëvizjes Besa, transmeton Tetova News.

Në vazhdim keni listën e plotë të anëtarëve të kryesisë së re të Lëvizjes Besa:

Abdush Demiri
Ajet Rexhepi
Ali Alili

Arafat Shabani
Arjanit Hoxha
Arta Sadiku Akteshi

Avni Salii
Binas Pajaziti

Dervish Alimi
Enver Salihi

Fadil Zendeli
Hatije Etemi
Hulusi Asipi

Kastriot Rexhepi
Melinda Rashiti
Mesud Rushiti

Nebi Xhemali
Nusret Ziba
Rijat Abduramani

Sadat Ramadani
Sedat Sulejmani

Senad Ameti
Teuta Bilalli

Xhemile Memeti
Zirafete Agushi

Konform normave statutore në këtë mbledhje u caktua edhe numri i nënkryetarëve të Lëvizjes Besa, që do të jetë i përbërë prej katër nënkryetarëve, kurse Kryesia do ta zgjedh sekretarin gjeneral të partisë.

“Pas këtij rrumbullaksimi Kryesia Qendrore e Lëvizjes Besa është e kompletuar dhe do të përballet me sukses me sfidat në të ardhmen dhe do të jetë gjithnjë në shërbim të interesave të shqiptarëve në Maqedoni”, thuhet në njoftimin e Lëvizjes BESA, transmeton Tetova News.