Reklamo ketu!

Për sulmin ndaj deputetit Ziadin Sela do të dëshmojë edhe Zoran Zaev

Siç mëson “Makfax“, për sulmin ndaj deputetit të Aleancës për Shqiptarët, Ziadin Sela më 27 prill të 2017-s në Kuvendin e Maqedonisë do të dëshmojë edhe Zoran Zaev nga Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë dhe kryetar i Qeverisë së Maqedonisë.

Propozimi që në rastin e Ziadin Selës të dëshmojë edhe Zoran Zaev ka ardhur nga avokati mbrojtës pas deklaratave të Zaevit të dhëna në publik dhe media për rastin e sulmit të 27-prillit. Zaev duhet të tregojë se çfarë ka parë atë ditë në Kuvendin e Maqedonisë.

Gjykatësja që udhëheqë me rastin gjyqësor të Ziadin Selës, Sllavica Andreevska për në prill ka caktuar pesë seanca edhe atë më: 10, 16, 18, 25 dhe 27 prill.

Seanca e fundit për sulmin ndaj Ziadin Selës u mbajt më 19 mars dhe në të dëshmoi dëshmitari i cili me detaje e përshkroi rastin se si Sela është evakuuar. Ai shpjegoi se e kanë marrë nga press qendra dhe e kanë dërguar në Klubin e deputetëve, ku e ka kontrolluar infermierja e cila u ka thënë se është shumë i lënduar si dhe është e mundur të ketë gjakderdhje të madhe në tru dhe se urgjentisht duhet të thirret ndihma e shpejtë.

“Nga Ndihma e Shpejtë na thanë të gjindemi vetë disi, pastaj e maskuam atë si polic që ta nxjerrim”, ka thënë dëshmitari.