Qendra për Fëmijë në Strugë finalizon aksionin në ndihmë të Skënder Borovës


Qendra për Fëmijë Strugë në bashkpunim me lokalet më të frekuentuara në Strugë, sot i grumbulluan arkat ku u donuan të hollat për vogelushin Skender Borova.

”Për tre ditë shuma në total ishte 318.480 denar të konventuara në euro 5178 euro.Të hollat ju dorëzuan familjarëve te vogëlushit.I urojmë shërim të plot dhe jetë të lumtur Skenderit”informojnë nga Qendra për Fëmijë në Strugë.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…