Qeveria vendosi:Prej të premten deri të martën të gjithë në shtëpi

Në seancën e sotme të 40-të të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Veriore, u mor një vendim për kufizimet e lëvizjes së qytetarëve për periudhën e ardhshme, përfshirë pushimet e Pashkëve.

Gjatë fundjavës, përfshirë të hënën, nga e Premtja, 17 Prill në ora 16:00, deri të Martën, 21 Prill në orën 05:00, ndalohet lëvizja e të gjithë qytetarëve në territorin e të gjithë vendit.

Ekziston një ndalim aktiv i lëvizjes për të gjithë qytetarët në nivelin e të gjithë territorit, çdo ditë pune, nga e hëna në të premte, nga ora 16:00 – 05:00 të nesërmen.
Për më tepër, nga e enjtja 16 prill në ora 16:00, deri të martën 21 prill në ora 05:00, ndalohet lëvizja e të gjitha vendeve për piknik, parqe dhe pyje në të gjithë vendin.

Loading...
loading...Loading…


loading…