Shkarkohet Bilall Kasamit, ushtrues detyre kryetar i Lëvizjes Besa caktohet Nexhbedin Kahrimani

Këshilli i Lëvizjes Besa ka vendosur që të shkarkoj Bilall Kasamin dhe ushtrues detyre deri në kongres ka zgjedhur Nexhbedin Kahrimanin deputet aktual nga Tetova. /tetova1/

Loading...
loading...Loading…


loading…