Reklamo ketu!

Shoferi nga Maqedonia hit në Gjermani : “Kajne Problem”?!

Policët e kanë kapur një shofer kamioni në Gjermani me kamionin në gjendje të parregullt, sidomos gomat, që pas kontrollit, shumica kanë qenë jo të rregullta, të shqyera dhe me parregullsi të tjera. Derisa policët gjerman i kanë thënë se si ka mundur të drejtojë kamionin e rëndë me këto goma ai vazhdimisht i është përgjigjur: Kajne problem!

Ky “kamionxhi” nga Maqedonia është bërë hit në internet me thënien e tij të vazhdueshme se s’ka problem, edhe pse nuk ka kaluar mirë me policët gjerman, të cilët i kanë shqiptuar gjobë të lartë dhe ndalesë për të hyrë ky kamion në Gjermani. (INA)