Stop ndërtimeve për 6 muaj në Strugë

Sot Këshilli i Strugës në bazë të planit aksional për përmbushjen e rekomandimet të UNESCO për mbrojtjen e trashigimisë kulturore dhe natyrore të liqenit të Ohrit i ka dhënë dritën jeshile me 23 vota moratoriumit për ndalimin e ndërtimit në Strugë në kohëzgjatje prej 6 muajve.”

Propozim–Vendim për ndërprerje të përkohshme për miratimin dhe realizimin e planeve urbanistike dhe procedurave për përcaktimin e statusit juridik të objekteve të ndërtuara joligjore”thuhet në propozimin e Këshillit të Strugës.(Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…