Lindi foshnja 5.7kg më i madh në Maqedoninë e Veriut !


Qendra Klinike Universitare për Gjinekologji dhe Akusheri ka publikuar informatë interesante se muajin e kaluar në Qendrën Klinike është lindur foshnja më e madhe në Maqedoninë e Veriut.“Një kuriozitet i vogël, në muajin shkurt në QKGA me lindje spontane ka lindur foshnja më e madhe në vend. Foshnja ështe e gjinisë mashkull me peshë 5700 gr (5.7kg) i gjatë 55 centimetra” kanë publikuar nga reparti gjinekologjik.

Loading...
loading...Loading…


loading…