Tetë persona të arrestuar për drogë në autostradën Tetovë-Gostivar


Gjithsej tetë persona janë arrestuar për drogë në tre aksione policore pardje dhe dje në pikëpagesën rrugore në autostradën Tetovë – Gostivar.

Gjashtë persona nga Shkupi, në dy kontrolle të ndara, janë arrestuar dje në periudhë prej dy orëve, mes orës 20 dhe 22, pasi te ata janë gjetur mjete narkotike, informoi sot Ministria e Punëve të Brendshme.

“Dje rreth orës 20:15, nëpunës policorë nga Gostivari kanë privuar nga liria dy banorë të Shkupit. Te K.K. (27) dhe B.D. (23) janë gjetur marihuanë dhe kokainë. Dy orë më vonë, rreth orës 22, në pikëpagesën e njëjtë janë privuar nga liria I.M. (29), G.M. (32) dhe L.N. (32), të gjithë nga Shkupi. Gjatë kontrollit te ata është gjetur marihuanë”, kumtoi MPB-ja.

Loading...
loading...Loading…


loading…