Reklamo ketu!

Trafiku i drogës në kufi nuk ndalet!

Lajmërim

Më 16 Prill  të vitit 2019, në orën 20.30, në afersi te  varrezave të fshatit, Spas, Dibër, policë nga Stacioni policor për Kontrollin e Kufirit dhe  Mbikqyrjen e kufirit te gjelbert ,, Bllatë,, kanë vënë re nje person i cili lëviz pergjat kufirit me një qese plastike në duart e tij. Oficerët e policisë kane dhenë urdhër për t’u ndalur, por personi nuk eshtë ndaluar, ka filluar te vrapojë duke e lenë pas edhe qesen plastike. Në nderkohë janë qelluar disa të  shtëna paralajmëruese në ajër, por personi në nderkohë ka kaluar në territorin e Republikës së Shqipërisë. Më vonë, në qese u gjetën dy paketime marihuanë me peshë rreth dy kilogram.

Ndërmeren   të gjitha masat dhe aktivitete për zbardhjen e plotë të rastit pas së cilës do të ngrihen paditë  e duhura.

Sektori për Punë të Mbrendëshme Ohër

Zyra për marëdhënie me publikun