21 vjeçari nga Kalishti, shkeli orën policore paditet nga policia e Strugës

Për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e një vepre penale “mosveprim në përputhje me rregulloret shëndetësore gjatë një epidemie”, SPB Ohër ngriti kallëzim penal kundër 21 vjeçari nga fshati Kalishtë i Strugës. Ai u gjet në afërsi të fshatit në 16 prill të vitit 2020, në ora 17:30 ku gjatë një kontrolli oficerët policorë kanë konstatuar se i njëjti nuk ka pasur leje të duhur lëvizjeje gjatë orës policore të lëshuar nga autoritetet kompetente dhe nuk ka respektuar vendimin për ndalimin e lëvizjes së popullsisë në periudhën prej 16:00 – 05:00. Zyra për maredhënie me publikun Zëdhënëse e SPB-Ohër Merlina IslamiStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...