22 vjecari e sulmon dhe i demolon makinën një qytetari në Ohër

23-vjeçari nga Ohri ka sulmuar dhe demoluar automjetin e një qytetari nga ky qytet . vepër të cilin i dyshuari e bëri më datë 22 të muajit të kaluar në Bulevardin “turistik” në Ohër.

Për shkak të dyshimit të kryerjes së veprës penale “dhunë”, SPB-Ohër ka ngritur padi penale kundër 22 vjecarit.(Strugalajm.com)StrugaLajm
Loading…


loading…