27 prilli të shpallet festë shtetërore

llahov Micov në emisionin e mbrëmshëm ‘Vetëm e vërteta’ ka theksuar se ai nuk pret që kongresi i ardhshëm të jetë demokratik dhe se kandidati për kryetar, madje edhe fituesi të mund të jetë dikush shumë i afër me Gruevskin, me çka ai parashikon ndarjen e partisë.

Protestat e fundit të lidhura me arrestimet e 27 prillit, Vllahov Micov i ka quajtur cirk, sepse qëllimisht ato nuk ishin të organizuara në mënyrë të mirëfilltë.
Nga ana tjetër edhe Filip Petrovski mendon se për shkak se Nikolla Gruevski kërkoi përgjegjësi për ata që u futën në parlament më 27 prill, iu kthye më pas në zgjedhje.

Të dy pajtohen se ata që u futën në parlament nuk duhet të shpallen si terroristë dhe se një ditë 27 prilli do të shpallet festë publike.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...