3 minuta pasi u martuan, çifti ndahet!


Një çift të dashuruarish vendosën që të martoheshin, por vetëm tre minuta, pasi ju betuan njëri-tjerit deri në përjetësi ata janë ndarë. Shkak është bërë burri, i cili e ka quajtur bashkëshorten e tij budallaqe, pasi kjo e fundit u pengua teksa po dilnin nga gjykata në Kuvajt.

Nusja e re e ka konsideruar tallje nga ana e burrit dhe kërkoi prishjen e martesës.

Përdoruesit e rrjetet sociale mbështetën vendimin gruas, duke thënë se nëse ofendon që në fillim, imagjino çfarë mund të ndodhë vite më vonë.


Loading...
loading...