30 vjecari në Ohër e rrahu gruan pasi bëri llafe !

Për shkak të dyshimit se ka kryer një vepër penale “lëndim trupor”, SPB në Ohër ka ngritur akuzë penale kundër E.H (30)me banim në Ohër.Vepër penale i dyshuari e ka kryer më 28 qershor në ora 14 e 30 minuta në shtëpinë e familjes pas përplasjes verbale.Një moment pas grindjes të ashpër i dyshuari ka sulmuar fizikisht bashkëshorten e si dhe i ka drejtuar kërcënime serioze për jetën e saj.Si pasojë e
goditjeve e dëmtuara ka marr lëndime trupore.(Strugalajm.com)StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...