39 vjecar ne Oher e beri per ne Spital gruan !

Si rezultat i dyshimit te arsyeshem per kryerjen e vepres penale ”lendim trupor” policia ne Oher i ka ngritur padi penale 39 vjecarit me banim te perkoheshem ne Suedi.Sic informon zedhenesi i SPB-se Stefan Dimoski i dyshuari vepren e ka kryer me 29 korrik ne lagjen ”Naum Ohridski”ne Oher.”Aty ai ka filluar nje perplasje verbale me gruan e cila bashke me femijet e vegjel ishte ne shtepi.Ne nje moment revolti dhe sjellje agresive i dyshuari e kap per fyti gruan dhe e gjuan per muri”informon Dimoski.Sipas policise e demtuara si rezultat i perplasjes ka marr demtime per te cilat ka marr trajtim ne Spitalin e Ohrit.(Strugalajm.com)

 

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...