982 persona të infektuar me koronavirus në 24 orët e fundit në Maqedoni

Në Maqedoni për 24 ore jane kryer 2805 teste per Covid 19 dhe pozitiv kane rezultuar 982 persona. Gjithashtu, mesohet se brenda 24 oreve betejen me Covid 19 e kane humbur 19 persona.

Instituti shendetit publik brenda 24 oreve ka regjistruar 556 persona te sheruar.

In : Aktuale

Loading...
loading...