A do ta nënshkruajë Ivanov dekretin për gjuhën shqipe?

Presidenti Gjorge Ivanov në pyetjen se a do të nënshkruajë dekretin e ligjit për gjuhën shqipe deklaroi se do të prononcohet për ligjin për gjuhët pasi ta marrë në dorë për nënshkrim, njofton Aktuale.mk

“Me vëmndje po ndjekim procesin e miratimit të ligjit për gjuhët unë dhe kabineti I im. Kur do të vijë ligji te unë për nënshkrim, atëherë do të rononcohem. Vendimi im do të jenë I bazuar në kushtetutën dhe igjet e vendit”, tha Ivanov.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...