Adem Karagës i jepet çmimi K’tu Fest -2023

Për sasinë dhe sidomos cilësinë e roleve të interpretuara në skena të ndryshme teatrale!
Për ngjalljen e emocioneve të forta në publik me anë të profesionit të tij si aktor!
Për mjeshtërinë dhe talentin e rrallë që e karakterizon, çmimi K’tu Fest 2023 i jepet aktorit Adem Karaga!

Teatri Poshka
23 shtator 2023

In : Aktuale

Loading...
loading...