Aksident trafiku në rrugën Strugë-Ohër

Një aksident trafiku raportohet se ka ndodhur në rrugën e vjetër Strugë-Ohër në afërsi të lagjes “Vreshtat e Liqenit”. Në aksident sipas dëshmitarëve okular janë përfshirë dy mjete motorike një makinë dhe një furgon pune.Nuk bëhen të ditur më shumë detaje por gjykuar nga dëshmitarët okular dëmet në mjete janë të konsiderueshme. Në vendngjarje ka shkuar policia e cila po orienton trafikun. (Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...