Aleanca për Shqiptarët jep llogari dhe program për Llabunishtën Fisnike

Sot qëndruam në Llabunishtë, ku hapëm zyrtarisht pjesën e dytë të fushatës, me ç rast patëm rastin të takojmë rrugë më rrugë, lagje më lagje, derë më derë llabunishtarët fisnkë.
Së bashku me një pjesë të bilancit tonë të suksesshëm dhe vizionit për katër vjeçarin e ardhshëm bashkëbiseduam me banorët e kësaj ane.
I shoqëruar nga bartësi i listës për këshilltarë z. Imer Imeri dhe kandidati bir i këtij vendbanimi z. Jasmin Qazimi u shpërndanë llabunishtërëve me përgjegjësinë më të madhe llogaridhënien dhe programin e Aleancës për Shqiptarët.
Patëm rastin të shijojmë edhe dashamirësinë dhe pritjen e shtëpive të llabunishtarëve.
Faleminderit Llabunishtë-
Do të jemi sërish aty për të bashkëbiseduar mbi të ardhmen tonë të përbashkët.

Shtabi i Aleancës

 StrugaLajm

 

In : Aktuale

Loading...
loading...