Aleanca:E ripërsërisim, përveç diplomave ju duhet edhe DIJE!

E ripërsërisim, përveç diplomave ju duhet edhe DIJE!
Dega e BDI-së në Strugë paska bërë kallëzim penal ndaj Kryetarit të Komunës, Mustafa Zabzuni sepse po realizohen punime në një lagje të qytetit.
Ju kemi thënë e po ua përsërisim, këshillohuni me juristë profesionistë dhe jo nga persona të paaftë profesionalisht, të cilëve u keni dhënë diploma, por jo edhe dije.
Neni në të cilin ju thirreni shumë bukur e sqaron se kur ndalohet dhe kur lejohen punimet në fushatë zgjedhore. Ju, juristi juaj apo “profesor’-oski ose kanë bërë lajthim juridik ose këshilluesit i kanë të papjekur për kësilloj gjërash.
Diploma nuk të bën zotëri, por dija. Mos u koritni më, me të tilla broçkulla.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...