Alpinistët nga Struga dhe Prishtina do ngjiten në majën më të lartë të Strugës!

Klubi alpin “Struga” në bashkëpunim me Klubi alpin”Prishtina” nga sot kanë nisur një aktivitet të përbashkët shumdimenzionalë.Përvec se e  kanë nisur një kamping të përbashkët sot në Strugë, alpinistët do të ngjiten nesër në majën më të lartë të malit Jabllanicë në “Gurin e Zi”.Kur i referohet Strugës mendimimi i parë që i shkon cdokujt është liqeni dhe ‘’Drini i Zi’’por Struga nuk i ka vetëm këto asete, ky qytet është i rrethuar me vargmale që ofrojnë një panoramë mbreslënëse  duke filluar me liqene dhe lumenj malor e deri peisazhe që vetëm natyra di t’i fali.Së fundi një grup të rinjësh të magjepsur me bukuritë e malit Jabllanicë përvec se kanë organizuar një seri turesh në këtë pjesë më pakë të vizituar të Strugës kanë themeluar së fundi  klubin e bjekshkatar ‘’Struga’’e cila po bën një punë të mirë në promovimin e turizmit dhe resurseve të Strugës.(Strugalajm.com)

 StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...