Arlind Merko,talenti nga Ladorishti që premton në futbollin zviceran

Arlind Merko ,është 15 vjeçari me origjinë nga Ladorishti i Strugës që premton në fushën e blertë.Ai është dalluar në ekipet zinxhir të moshës në Zvicër,ku jeton prej kohësh  me familjen.Është aktivizuar në ekipet  FC Zuchwil në moshën 4 vjeçare deri në moshën 12 vjeçare, pasaj në ekipin  Fc Grenchen 15  . Aktualisht aktivizohet në ekipin e Fc Concordia-Basel. Talenti i tij tashmë ka rënë në sy, pasi ekipe të ndryshme kanë kërkuar shërbimet e këtij futbollisti .Për njohësit e futbollit nëse Arlindi vazhdon me këtë ritëm dhe këtë zhvillim taktik e ardhmja e tij në elitën e futbollit në Zvicër është e garantuar .(Strugalajm.com)

In : Aktuale, Sport

Loading...
loading...