Arrestohet 20 vjeçari nga Struga,dyshohet për posedim droge!

 Dje në Strugë ekipet e policisë të Stacionit në Strugë kanë ndalur një  makinë  me targa të Ohrit e drejtuar nga një 20-vjeçari nga Struga. Pas identifikimit dhe ekzaminimit të automjetit dhe shoferit në një qese plastike janë gjetur 15 paketime të vogla plastike me substancë të panjohur me bar të gjelbër dhe një kuti kartoni letër e panjohur me substancë të gjelbër. Stacioni policor në Strugë pasi bëri veprimet e nevojshme arrestoi të dyshuarin si dhe kontrolloi ambientet e shtëpisë së banimit të tij.(Strugalajm.com)
StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...