Arrestohet kryeshef i DSK-së për dhunën ndaj deputetëve

Policia ka arrestuar katër persona nga gjithsej 15 që i kërkon Prokuroria Publike lidhur me dhunën në Kuvend, mëson Alsat-M nga burime jozyrtare. Njëri nga katër personat, sipas burimeve të njëjta është kryeshef në Drejtorinë për siguri dhe kundërzbulim. 11 personat e tjerë ndaj të cilëve është lëshuar flet-arrest janë të pakapshëm për policinë. Të gjithë 15 personat të cilët po i kërkon MPB-ja, jo-zyrtarisht janë pjesë e grupit që pushtuan qendrën për pres konferenca në Kuvend dhe rrahën deputetët.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...