Arrihet marrëveshje mes partive për komisionet parlamentare

Koordinatorët e grupeve parlamentare në koordinim e fundit që kanë pasur me kryetarin e Kuvendit Talat Xhaferi kanë njoftuar arritjen e konsenzusit për ndarjen e komisioneve. Numri mbetet i njëjtë. 8 komisione LSDM dhe Besa, 8 VMRO-DPMNE, 3 BDI dhe 2 ASH-AAA, raporton Alsat, përcjell INA.

Mosmarrëveshja mes Besës dhe BDI-së është tejkaluar. BDI do të udhëheq Komisionin për Çështje Evropiane, ndërsa Besa atë për Kulturë. ASH do ta ketë Komisionin Anketues për liri dhe të drejta si dhe komisionin për punë sociale.

Loading...
loading...Loading…


loading…