Artisti strugan kujton të rënët e masakrës së Ladorishtit:Nga çdo gur, aty lind një lis

Në përkujtim të masakrës së Ladorishtit – 28 – Tetor 1944, ditë e kobshme me rreth 100 njerëz të vrarë, 80 me pushkatim , djegie shtëpish , bagëtish vrasje të disa grave dhe fëmive ! TMERR !
Një nga masakrat më të mëdha në hapësirat shqipëtare për kokë banori !
Lavdi të rënëve !

Loading...
loading...Loading…


loading…