Strugani,Ruzhi Lumani me grupin artistik shqiptarë duke performuar në 100 vjetorin e simbolit të Nju Jorkut

Ështe viti 1986, Amerika feston 100 vjetorin e Statujës së Lirisë. Artisti dhe veprimtari i diasporës shqiptare në Amerikë, strugani Ruzhi Lumani(i cili nuk jeton më) , bashkë me grupin shqiptar duke performuar ne skenë në mes të Nju Jorkut për ta përfaqesuar kombin shqiptar me këngë e valle shqiptare në këtë eveniment të rëndësishëm për kohën.(Strugalajm.com)

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...