ASH+Besa në Strugë me kandidatë për kryetar Këshilli?

Me shumë gjasë 8 këshilltarët e ASH-së dhe 2 të Besës në mbledhjen ku do të vendoset për zgjedhjen e kryetarit të Këshillit e cila akoma nuk është caktuar do të dalin me një kandidaturë të tyre.Kjo ecuri sipas zërave afër me këshilltarët e ASH-së arsyetohet me faktin se ata janë grupi me më shumë këshilltarë dhe u takon të parëve të propozojnë kandidaturë për kryetar Këshilli .Para disa ditëve këshilltarët e ASH-së dhe Besës mbajtën një takim koordinativë për veprim të përbashkët opozitarë.Këshilli i Strugës numëron 27 këshilltarë nga të cilët 8 i ka ASH,7 LSDM,6 BDI,4 VMRO,2 Besa.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…