Asim Musa:Njoftimi skandalozë nuk ishte te Spitali,por te Shtëpia e Shëndit të Strugës

Njoftimi ku informoheshin të punësuarit dhe pacientët se si dhe ku mund të blinin djath Dibre sipas drejtorit të Spitalit të Strugës Asim Musa janë ambientet e Shtëpisë së Shëndetit.Strugalajm.com nga lexuesit iu dërguan disa foto ku në një ambient spitalor në vend se ata të informohen për çështje të vokacionit spitalor informoheshin see ku mund të blinin djath Dibre shqetësim të cilin padyshim që do te prezantonim.Spitali I Strugës dhe Shtëpia e Shëndetit janë Dy institucione që ndajnë një oborr dhe ambiente të përbashkëta.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...