AVNI HAXHAJ KY VEPRIMTAR I SHQUAR KOMBËTAR

Erald Selca

Mërgimtari i nderuar z.Avni Haxhaj terë jetën e tij ja kushtoi lirisë çlirimit dhe bashkimit kombëtar .

Shtëpia e tij ishte bazë ilegale dhe lufte , Avniun nuk e thyhen as kazamatet jugosllave sepse Avniu ishte i brumosur me dashurinë për Shqipërinë e çeliktë Enveriane.

Avniu me koloset Xhemajl Fetahun dhe Sabit Veselin bashkeveproj dhe dha kontribut për LPK UÇK në dhe simotrat e saja .StrugaLajm

Avniu është modest atdhetar i palëkundur dhe jeton për ta realizuar amanetin e deshmoreve ku çdo herë kujton të madhin Fetah Selca dhe mbarë dalezotesit e atdheut.

Avniu është njeri unifikues i krahut të luftës dhe gëzon autoritet kudo.

In : Opinion

Loading...
loading...