“Bashkimi” sërish në aksion humanitar në Strugë

LPB perseri ndryshe !
Meqe jemi ne prag te festes se Bajramit, Levizja Popullore Bashkimi do te ndaje veshje per nje numer femijesh jetim dhe per ata te cileve u perkasin familjeve me gjendje te rende ekonomike.
Ne fotografite e paraqitura mund te shihni disa nga veshjet qe do te dhurohen sot.
Qellimi jone eshte te krijojme buzeqeshje ne fytyrat e femijeve dhe familjeve te cilet fati ka dashte te sprovohen ne kete menyre.

Andaj ndihmo edhe ti.
Behu shkak i buzeqeshjes se jetimave dhe femijeve qe presin zemergjeresine tone.

Loading...
loading...Loading…


loading…