BDI-ja e Strugës uron festën e Kurban Bajramit

Kurban Bajrami një feste e shenjtë, ku  shprehen veprimet dhe aktet e ndihmës, solidaritetit dhe sakrificës, duke dhuruar për më të dobëtit, për më të varfërit.Të gjithë besimtarëve u  dëshirojmë që ditët e festës së KURBAN BAJRAMIT t’i kalojn me shëndet dhe qetësi shpirtërore në mesin e më të dashurve, dhe të gjithë haxhijëve që haxhi  të jetë i pranuar ,ndërsa të gjithë atyre që kanë prerë kurban tu pranhen lutjet.
Përgëzojmë dhe urojmë që fryma e kultivimit të solidaritetit dhe sakrificës të jetë përkushtim  që bashkon njerëzit dhe shton dashurinë mes tyre .

Ramiz Merko –kryetar I BDI-së në StrugëStrugaLajm

In : Aktuale, Struge

Loading...
loading...